Jouw Eigen Weg Gaan met Agnes Janmaat en Anneke Klunder

'Ieder zal terdege moeten uitmaken, tot welke weg zijn hart hem trekt en dan moet hij met alle kracht die in hem is daarvoor kiezen.
En die weg, die eigen weg, kan jou in contact brengen met het goddelijke.
Deze prachtige uitspraak van Martin Buber inspireert ons in deze dans- en meditatieweek.

Te ontdekken wat jouw levensweg is, waar je nu staat en waar je naar toe wilt.
Ieder mens heeft  zijn eigen bijzondere kwaliteiten, en brengt iets nieuws in de wereld, zegt Buber . Kunst is dat te ontdekken. We kunnen makkelijk zeggen: wees jezelf! Maar hoe moeilijk is dat niet. Invloeden van buiten, van vroeger, van de wereld kunnen ons in de weg zitten. Wat heb je nodig om geheel authentiek, op JOUW manier je weg te gaan?
Doel van de week is dat je jouw eigenheid, jouw kwaliteiten nog meer ontdekt, wakker roept en tevoorschijn brengt.

We dansen, steeds verkennend en belevend vanuit ons hart. Soms gebonden aan eenvoudige choreografiën, soms vrij en ongebonden. We laten ons ontroeren door teksten  en de humor van Buber. We werken met het labyrinth. We mediteren en reflecteren, en genieten  van de natuur en de ontmoetingen met elkaar.

Dit alles in een dans- en meditatieweek, een week waarin je niets moet, maar er kunt zijn op jouw manier, op een prachtige plek in Zenderen, begeleid door begeleiders met jarenlange ervaring  in psychosynthese, dans en meditatie.

Begeleiding
Agnes Janmaat en Anneke Klunder zijn beiden ervaren trainers in psychosynthese en dans- en meditatie. Beiden verbonden aan de Psychosynthese Academie te Amersfoort.

Binnenkort is de datum voor 2018 bekend.

Prijzen

De prijzen zijn:

€ 525,-A-tarief
€ 580,-B-tarief
€ 615,-C-tarief

Geplande programma's

Dit programma betreft vrije inloop, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden