Kom Op Eigen Verhaal Corrie Holtman en Rineke van Voorn

In samenwerking met The School of New Directions organiseren we een bijzondere reatraiteweek: Kom Op Eigen Verhaal!

In deze week staat de kracht van de oude Inca-tradities centraal. Deze traditie is het vertrekpunt om je levensverhaal te eren, te ervaren, te beschrijven én eventueel te herschrijven.
Vaak streven we naar een vol leven. Een leven van vreugde, gezondheid en een goede bestemming.  Maar dikwijls zit het leven net wat anders in elkaar en velen van ons zitten soms vast aan oude verhalen, ondanks de persoonlijke groei die je doorgemaakt hebt.

Oude verhalen die ons niet langer ondersteunen maar juist eerder blokkeren om verder te gaan en iets nieuws te creëren.
Door ons werk, familiegebeurtenissen, omstandigheden of door te (blijven) zorgen voor anderen zijn we er vaak niet toegekomen om ons met ons eigen levensverhaal te verbinden.

Tijdens deze week maken we een reis door onze persoonlijke geschiedenis en weten we onze geschiedenis  te verbinden met de aarde en met het grote geheel.
Er is ruimte voor diepgaande hoofdstukken van je eigen leven. Alles kan aan de orde komen, relaties, familie, werk, verdriet, verlies, succes, doel van je leven en de verbinding met datgene wat groter is als ons zelf.

We leren hoe en wat we los kunnen laten, maar ook wat losgelaten mag worden om weer door te gaan en (nieuwe) ruimte te creëren voor nieuwe dingen. Dat alles in een vertrouwde en veilige omgeving.
We werken met creatieve werkvormen vanuit o.a. de Inca-tradities waaronder meditaties, rituelen en ceremonie. En natuurlijk is er ruimte voor ontspanning, genieten van de mooie tuin en de serene locatie.

Begeleiding
De week wordt gegeven door Corrie Holtman en Rineke van Voorn. Beide ervaren trainers en coaches.
Corrie’s werkwijze is gericht op het vergroten van vitaliteit en enthousiasme, als ook op het ontdekken van kansen en mogelijkheden. Ze werkt doelgericht en methodisch en werkt met creatieve werkvormen. Ruime ervaring in zingeving en persoonlijke ontwikkeling o.a. in een Maatschap Huisartsenpraktijk.

Rineke is geschoold in diverse reguliere, alternatieve en spirituele opleidingen. Waar onder VO organisatie en management, Sociale Academie, Cochenille, The school of new directions en het Bert Hellinger Instituut. Ruime ervaring binnen de gezondsheidszorg en geeft ook workshops 'opstellingen', 'de weg voorbij de dood' en 'werken met opstellingen'.

Praktisch

  • Er is nog geen nieuwe datum voor 2018
  • Incl. materiaal, overnachting, ontbijt, lunch en warm eten, gedurende de training, koffie/thee/water