Lezing Johannes Bloemsma, De Verborgen Tijd

Tijdens deze fascinerende lezing (Johannes Bloemsma) word je aan de hand van Nine Star Ki-astrologie en de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen, naar de diepten van de tijd meegenomen. Je leert haar kennen als een soort energieveld waarin jouw gehele levensloop ligt verankerd. Wie de principes van de tijd kent, heeft de gouden sleutel in handen om zijn toekomst, verleden en heden te begrijpen en daardoor voorbereid te zijn op het onverwachte of wat wij doorgaans ‘het toeval’ noemen. Niets is zonder reden zul je tijdens deze lezing ontdekken – alles wat in jouw leven is gebeurd en nog staat te gebeuren draagt zin – en het begrijpen van deze zin maakt dat je boven jezelf kan uitstijgen.
Kortom: meester worden over je eigen toekomst.

Zo leer je je eigen astrologische getallen kennen en hoe deze zich stapsgewijs ontvouwen in je leven. Ze bieden diepgaand inzicht in je drijfveren, hoe je bent opgegroeid, hoe je in (liefdes)relaties staat, hoe je ervaringen uit het verleden doorwerken in het hier en nu, en wat jouw unieke opdracht op aarde is. Dus wil jij weten wat het leven voor jou in petto heeft? Twijfel dan niet en kom naar deze lezing, gegarandeerd een fascinerende ontmoeting met jouw innerlijke wereld, gezien door de lens van Nine Star Ki en de I Tjing.

Extra aanbieding
We hebben tijdens deze middag nog iets extra’s voor jou in petto, te weten: een persoonlijke Astrologie Reading. Na de pauze zal Johannes Bloemsma GRATIS ‘readings’ geven voor de aanwezigen die dat graag zouden willen. Deze ‘readings’ zijn bijzonder accuraat en wil je daarom niet missen!

Prakische info
10.00 uur: Inloop met koffie/thee
10.30 uur: Start lezing
12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Readings
15.00 uur: Afsluiting

Als je je inschrijft voor de workshop in april, krijg je het geld voor de lunch terug.

Prijzen

De prijzen zijn:

€ 15,50

Geplande programma's

Dit programma betreft vrije inloop, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden