5 dagen in stilte wandelen met Marjan Hulshof

In deze geheel verzorgde retraite wandel je 5 dagen in stilte over 't Hilligenpad in Twente. Je hoeft zelf niets te doen. Alles is geregeld: je overnachting, ontbijt, lunch en diner, Marjan Hulshof loopt mee voor de routes, eventuele coaching en voor wie wil yoga in de ochtend en avond. Hierdoor kun jij je volledig focussen op jezelf en wat je onderweg tegenkomt.

Wandelen in stilte brengt ons terug bij het totaal aanwezig zijn, bij het leven in het nu, bij elke stap die we zetten. Het pad verandert telkens en je voeten raken de aarde intens. Hierdoor worden we minder afgeleid door onze gedachten. Op deze manier wandelen maakt dat je stevigheid voelt, ontspant en... het maakt blij!

(Vol)ledig genieten van de ervaring van het wandelen…. We lopen natuurlijk altijd, maar meestal lijkt het meer op rennen. Soms worden onze stappen zwaarder door onze angst, zorg of spanning. Wanneer we aandachtig wandelen creëert elke stap een frisse golf van vrede, vreugde en harmonie. Onze bestemming is het hier en nu!

We hebben stilte nodig om contact te houden met onszelf en stilte maakt dat we aandacht geven aan wat zich aandient, dit kunnen ook wezenlijke vragen in ons bestaan zijn.

Hoe ziet het programma er uit
Dag 1 - woensdag 9 mei
Vertrek om 10.00 uur* vanaf De Zwanenhof. De wandeling start vanaf Hof Espelo. Voor het avondeten houden we een bijeenkomst van 45 minuten om je ervaring, je vragen etc met de groep te delen. Voor wie wil is er ‘s avonds yoga.

Dag 2 - donderdag 10 mei (Hemelvaart)
Vertrek om 6.00 uur vanaf De Zwanenhof. We wandelen vanaf Oldenzaal. Voor het avondeten houden we een bijeenkomst om je ervaring, je vragen etc met de groep te delen. Voor wie wil is er ‘s avonds yoga.

Dag 3 - vrijdag 11 mei
Voor wie wil is er om 7.00 uur yoga. We vertrekken om 9.00 uur vanaf De Zwanenhof en lopen vanaf Ootmarsum. Voor het avondeten is er wederom een groepsbijeenkomst en na het avondeten voor wie wil yoga.

Dag 4: - zaterdag 12 mei
Voor wie wil is er om 7.00 uur yoga. We vertrekken om 9.00 uur vanaf De Zwanenhof en gaan wandelen vanuit Tubbergen. Voor het avondeten de groepsbijeenkomst en na het avondeten voor wie wil yoga met eindontspanning.

Dag 5 - zondag 13 mei
We vertrekken vanaf 9.00 uur vanaf De Zwanenhof en wandelen vanuit Saasveld. We eindigen op De Zwanenhof met een evaluatie.

Een goede basisconditie is nodig, we lopen gemiddeld 20 km per dag en ca 5 km per uur. Onderweg draag je alleen je eigen dagrugzakje mee met je eigen waterfles;

Begeleiding
Deze 5 daagse wordt begeleid door Marjan Hulshof (1961), professioneel trainer en coach en begeleidt al jaren groepen en individuen in organisaties en bedrijven. Daarnaast iook yogadocent en mindfulnesstrainer. Kijk voor meer www.yogica.net

Praktisch

Datum     Woensdag 9 mei t/m zondag 13 mei 2018
Inchecken kan vanaf 08.30 uur.
Locatie Vol pension op De Zwanenhof. We nemen elke dag een lunchpakket mee
Faciliteiten  Vervoer naar het beginpunt en terug naar De Zwanenhof
Grootte  Min 6 max 10
Opties

Pelgrimsmaaltijd op zondag (laatste dag), 17,50
Voor- en/of naovernachting 70,- incl pelgrimsmaaltijd
Opties graag in het opmerkingenveld bij aanmelden aangeven.

   

Download flyer.