Familiehuis en meer

U kunt ook verblijven in ons ‘familiehuis’, een apart huis op het trerrein van De Zwanenhof. Wilt u als mantelzorger met het gezin of met familie (en de verzorgde) er samen uit?
Dat kan met door te verblijven in 'Het Familiehuis De Zwanenhof´. Heerlijk samen met elkaar genieten van de rust en ruimte, en indien gewenst een programma op maat. Uiteraard culinair genieten in een omgeving waar uw samenzijn als familie centraal staat.

Ons team staat gedurende uw verblijf geheel tot uw beschikking. Laat u heerlijk verwennen met opgedekte tafels, heerlijk eten bereid door ons keukenteam en…de afwas wordt voor u gedaan.
Een verblijf in ons familiehuis is volledig gericht op ontzorgen en relaxen; alles mag, maar niets hoeft.

'Het Familiehuis De Zwanenhof' is een vrijstaand huis met veel mogelijkheden voor kleine en grote families, Staat op het terrein van De Zwanenhof en heeft een eigen afgesloten tuin met een zitje van waaruit prachtig over de weilanden uitgekeken kan worden. Een oase van rust om te genieten van uw spelende kinderen, terwijl u zelf in een tijdschrift bladert. Een huis met een rijke historische traditie.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de vergoedingen!
Irma Peek, 074 265 95 25