Training Tijd en Levenslot met Nourishing Destiny

Hoe zou het zijn als jij voortaan je eigen toekomst kon bijsturen? Dat jij, ongeacht welke verandering er ook op je pad treedt, het beste uit elke situatie zou kunnen halen?

Tijdens deze driedaagse training maak je diepgaand kennis met de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen. En leer je haar te verbinden met Nine Star Ki, een op getallen gebaseerd astrologisch systeem. Gezamenlijk maken deze Taoïstische technieken de blauwdruk zichtbaar die achter jouw leven schuilgaat. Ze laten zien hoe het ogenblik van je geboorte een soort stempel, een dynamisch spel van archetypen in zich droeg. En dat op basis hiervan niet alleen jouw manier van denken, voelen en handelen werd gevormd. Maar bijvoorbeeld ook in welk gezin je terecht bent gekomen, hoe jouw verhouding tot je vader en moeder is; hoe jij in relaties staat; tegen welke hindernissen je vermoedelijk in het leven aanloopt; en hoe dit alles samenhangt met karmische thema’s. Niets is toeval zul je tijdens deze training ontdekken, alles is verbonden.

Inzicht in deze prachtige samenhangen maakt dat je van blokkades bevrijd kan worden. Dat er een grote adem door je systeem waait. Het kernpunt is dan ook dat je mag ontdekken hoe tijd, psychische gesteldheid en uiterlijke gebeurtenissen elkaar wederzijds beïnvloeden en oproepen. En hoe de Taoïstische Meesters het getal gebruikten om deze onderlinge wisselwerking te doorgronden ter bevordering van een nieuw, creatief en spontaan leven. Kortom: voor het voeden van je lot.

Na deze training weet jij

  • alles over de verbintenis tussen Nine Star Ki-astrologie en de I Tjing
  • hoe je hierdoor inzicht krijgt in de werking van tijd en je eigen levensbestemming
  • hoe je die kennis vervolgens zinvol kunt toepassen op je eigen leven en toekomst
  • hoe je die kennis kan toepassen in bijvoorbeeld je eigen coach praktijk

'Dit was niet een cursus volgen, dit was een ervaring' – R. des Bouvrie
'Een verrijking voor het leven en alles wat daarna komt' - C. Bouw

Begeleiding
Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een internationale autoriteit op het gebied van de I Tjing. Na het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing  methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren en organisaties.

Praktisch

  • De training is voor iedereen toegankelijk, kennis van de Chinese filosofie is een pré maar niet noodzakelijk;
  • Je doet er goed aan een I Tjing aan te schaffen en deze mee te nemen (bij voorkeur die van H.Boering I Tjing voor de 21ste eeuw). Te bestellen voor 29,95 excl. portokosten via info@zwanenhof.nl;
  • Data op aanvraag