Klankbad met gongs en klankschalen Jan van den Bergh en Ingrid Nijhuis

... harmonische vibratie voor lichaam en geest

Op zondagmiddag geven Jan van den Bergh en Ingrid Nijhuis een klankbad. Tijdens het klankbad word je ondergedompeld in de klanken van gong en klankschalen. De klanken van de klankschalen zullen zich mengen met de klanken van de Paiste gongs, waaronder de Vrede en Water Gong, de Tam Tam Gong en de Feng Gong.

Klank bestaat uit trillingen en is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar. Klank heeft een speciale uitwerking op lichaam en geest. Een klankbad is een bijzondere ervaring en biedt een diep ontspannende werking, waarbij de vibratie van de gong voelbaar is in iedere cel.

Het grote aantal harmonische trillingen en de tonen van de klankschalen en de gongs zorgen ervoor dat lichaam en geest worden geopend, gereinigd en weer opgeladen met energie. De geest wordt leeggemaakt en een gevoel van één zijn met het universum treedt op. De weerstand van het ego verdwijnt om zo een staat van 'ik ben' te ervaren. Harmonie treedt op en brengt het lichaam weer in balans.

Het klankbad is van 14:00 tot 15:15 uur in de kapel. Nadien is er koffie, thee en koek. Wil je liggen tijdens het klankbad? Breng dan wel je eigen matje, deken en kussen mee. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zittend te genieten van het klankbad. Geef bij aanmelding je voorkeur op. Het klankbad is in principe voor iedereen toegankelijk.

Praktische Informatie

  • Data 2019 | 14 april en 6 oktober | AANMELDEN
  • Tijdstip: 14.00 - 15.15 uur
  • Aanmelden voor het klankbad en een eventuele lunch is noodzakelijk.
  • Geef aan of je wilt liggen of zitten. Zelf matje, deken en kussen meenemen