Vitaliteits retraite door Humming Blue Whale

Totaal resetten, energie opdoen en met een heldere focus weer terugkomen. Vitaliseren op alle lagen is een genezend en een voedend proces voor body, mind, spirit and soul.

Op ieder niveau kun je verstopt raken, waardoor je uit balans bent of je vitaliteit verliest. Soms stagneert je verdere ontwikkeling omdat er oude patronen in de weg zitten. En in deze hectische tijd merken veel mensen dat ze bewust tijd moeten nemen om vitaal en dicht bij zichzelf te zijn en blijven.

Vervuiling, verstopping, stagnatie, ruis, overbelasting, resulteert in symptomen als verwarring, stress, vermoeidheid, burn-out klachten.

Kies voor een week* je even terugtrekken om de verbinding met je zelf en jouw kracht weer zuiver te ervaren, ontdaan van alle ruis en belastingen. Een zeer heilzame week voor het behandelen van (burn-out) klachten.
Je komt ontspannen, aanwezig, helder en vitaal terug.

Begeleiding
Het programma wordt verzorgd door Humming Blue Whale. Je verblijf wordt verzorgd door Centrum voor Training en Verdieping De Zwanenhof. Je verblijft op een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet. We werken met een kleine groep in een rustige privé ruimte op het terrein. De begeleiding bestaat uit een voedingsschema, ontspanning en oefeningen, meditatie en coaching.

De vitaliteisweek is een maatwerk activiteit. Informeer naar de mogelijkheden (Chantal Leemkuil) of stuur een mailtje.