Vitaliteits scan

Met de vitaliteits scan wordt je doorgemeten op de huidige stand van zaken van jouw vitale systeem.
Aan de hand van trilling wordt op celniveau gemeten welke resonantiewaardes voor jou nu gemeten worden. Aan de hand van de gevonden waardes kunnen we hiermee aangeven welke onderdelen van jouw systeem vitaal zijn, en welke aandacht behoeven.

Anders dan veel andere scans kijken we niet alleen het fysieke systeem, maar op een holistische manier naar jouw vitaliteit. We meten ook energetische waardes, emotionele vitaliteit, en spirituele dimensies.
Doordat tijdens de meting gewerkt wordt met trilling (geluid), krijgt jouw systeem gelijk een behandeling. En natuurlijk wil je gelijk aan de slag om jouw vitaliteit verder te ondersteunen. Daarom krijg je direct praktische handvatten om jouw vitaliteit te verbeteren waar jij dat wenst.

Je kunt een algehele scan laten doen (jaarlijkse APK) of met een specifieke klacht of vraag aan de slag (diagnose en behandeling). De scan wordt verzorgd door Humming Blue Whale.

Kosten voor de vitaliteis scan: € 199,-. (ca. 2 uur).

De scan wordt ook in Aalsmeer aangeboden en op locatie. Ook in te zetten als maatwerk binnen je organisatie. Voor meer info stuur een mailtje.