Meditatie met drum en klankschalen

Tijdens de Zandbakdagen van 2017 en 2018 heb je kennis kunnen maken met de drum meditatie en healings van Humming Whale.
Wil je meegenomen worden in een avond helende meditatie met drum en klankschalen? Dan ben je van harte welkom en voel je vrij om deze avond familie, vrienden of kennissen uit te nodigen om te ervaren wat Humming Blue Whale te bieden heeft.

Wilt je een stap verder gaan in healing en vitalisering? Dan is onze 3 daagse mini-retraite Vitaliteit echt iets voor u. Een ruim weekend (vrijdag t/m zondag) om af te laden en weer op te laden, weer tot jezelf te komen. Met de hectiek en druk, thuis of op het werk, is het uiterst heilzaam om een weekend te besteden aan je vitaliteit.

Bij deze mini-retraite wordt je begeleidt door Humming Blue Whale in een uitgebalanceerd programma. Je geniet van een mooie mix van inspanning en ontspanning, (h)eerlijke voeding, geleide meditaties met en zonder drum en klankschaal, en korte en praktische vitaliserende oefeningen. Even tijd voor jezelf, je komt helder en opgeladen weer terug.

Praktisch

  • Aanang 19.30, koffie staat vanaf 19.00 klaar
  • Driedaagse mini retraite is een maatwerk retraite.
    Bel (074 65 95 25) of mail met ons.