Herstel arrangement

Bestaat het leven voor een groot deel uit zorg geven of zorg ontvangen? Is het daardoor lastig om tijd of een moment voor uzelf te creëren? Zou het fijn zijn om er een paar dagen alleen of samen tussenuit te zijn? Dat kan in De Zwanenhof. Het prachtige oude voormalige retraitehuis met haar mooie kloostertuin is een mooie en serene locatie om bij te tanken als individu, mantelzorger, te herstellen na een ziekenhuis opname of om  als gezin 'quality time' te hebben in het familiehuis (een eigen huis met eigen voorzieningen).

We zijn een huis met een warme welkome sfeer, waar je rust en ruimte ervaart.

Uiteraard staat ons team paraat om uw verblijf geheel naar wens te laten verlopen. U wordt geheel ontzorgd en verwend met heerlijke, zelfgemaakte maaltijden, grotendeels uit eigen moestuin bereid.

Wanneer u thuis zorg krijgt vanuit thuiszorg dan kan dat tijdens uw verblijf verplaatst worden naar De Zwanenhof. Wanneer er iemand thuisblijft die dan extra hulp nodig heeft dan kunnen wij desgewenst met u kijken hoe dat geregeld kan worden.

Handig om te weten:
Diverse verblijfsmogelijkheden kunnen – afhankelijk van uw verzekeringspakket – gedeclareerd worden bij uw ziektekostenverzekeraar. Wij raden u aan contact op te nemen met uw eigen ziektekostenverzekeraar om naar de vergoedingsmogelijkheid binnen uw pakket te informeren.

Neem contact op voor nadere informatie met Irma Peek: 074-2659525, e-mailen mag ook.