Individueel verblijf

Wie kent het niet; situaties waarin werk, privé, sociaal en maatschappelijk leven zo’n appèl doen op je lichaam en geest?! Alsmaar overvragen.... En er niet tussenuit kunnen of denken te kunnen....  Of u bent mantelzorger en toe om op te laden!
Buiten de groepsarrangementen om, kunt u ook alleen bij ons verblijven of samen met degene die door u verzorgd wordt wanneer het een lichte zorgvraag betreft.
Alleen of samen er even uit, genieten van alle rust en ruimte van ons huis en met een op maat gemaakt programma.
De invulling van uw verblijf is geheel vrij, samen met onze medewerker kan er een invulling op maat gemaakt worden. Uw wens is ons vertrekpunt.
 

  • U kunt ook op individuele basis bij ons verblijven wanneer u behoefte heeft aan rust, ruimte, de tijd om eens na te denken, de rust hebben om te lezen, aandacht voor een goed gesprek, wellicht te schrijven of terug te blikken en vooruit te kijken.
     
  • In ons huidige leven nu waarin werk, privé, sociaal en maatschappelijk er zo’n appel gedaan wordt en dat dit zijn weerslag heeft op lichaam en geest, juist dan zelf een moment gunnen om bij te tanken.
     
  • De invulling van uw verblijf is geheel vrij. Samen met onze interne coach zoekt u naar een gewenste invulling. Hiervoor is de intake die persoonlijk en voorafgaand aan uw verblijf wordt gedaan, het belangrijkste uitgangspunt.

Praktische informatie
De prijs is per 1 januari 2019 is € 128,75 per dag inclusief overnachting, ontbijt, lunch, diner en koffie/thee.

Voor informatie over data en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Irma Peek: 074-2659525, e-mailen mag ook.