Over ons

Van oudsher is De Zwanenhof een huis waar duizenden mensen met (religieuze) vragen naartoe konden komen en zich in alle rust konden bezinnen. In het retraitehuis was er de ruimte om over de grote vragen van het leven na te denken, vragen en behoeftes die diepte geven aan het leven.
Deze lijn zet De Zwanenhof ook tegenwoordig voort middels haar eigen opzet van de programmering. Levensvragen van alle tijden, benaderd op de manier van nu: meditatie, spiritualiteit, religieuze beleving, oosterse en westerse wijsheden. En net als vroeger doen wij dat vanuit de overtuiging dat de Zwanenhof een vrijplaats is waar je even stil kunt staan, om met nieuwe energie en hernieuwde inzichten weer verder te gaan.

De accommodatie, de ruimte, de sfeer van ons huis en onze kennis stellen we graag ter beschikking aan particulieren, bedrijven en organisaties. Vergaderen, de lijn uitzetten voor een nieuwe richting, pas op de plaats maken, kennis overdragen en geïnspireerd raken: het kan op de Zwanenhof.
Wij bieden u accommodatie voor uw één- of meerdaagse trainingen, vergaderingen of bijeenkomsten in een rustieke omgeving die omringd is door de prachtige kloostertuin.

Naast onze eigen programma's en accommodatie, beschikken wij over een prachtige kapel waar u elkaar het jawoord kan geven. De intieme, spirituele boekwinkel bij de entree van ons huis maakt ons aanbod compleet. De collectie bevat boeken die aansluiten bij datgene, wat wij in ons huis bieden. U bent vrij om in alle rust eens rond te kijken.

De Zwanenhof: hét centrum voor training en verdieping!

 Retraitehuisweg 6
 7625 SL Zenderen
 T 074 2 65 95 25
 F 074 2 65 95 30
 E info@zwanenhof.nl

Interactieve Route

Routebeschrijving