Vitaliteits maatwerk retraite

Totaal resetten, energie opdoen en met een heldere focus weer terugkomen. Vitaliseren op alle lagen is een genezend en een voedend proces voor body, mind, spirit and soul.

Wat is de vitaliteitsweek?
De vitaliteitsweek is een ervaring waarbij je op verschillende gelaagdheden van jezelf werkt. Vitaliseren op alle lagen is een genezend en een voedend proces voor body, mind, spirit and soul.
Op ieder niveau kun je verstopt raken, waardoor je uit balans bent of je vitaliteit verliest. Soms stagneert je verdere ontwikkeling omdat er oude patronen in de weg zitten. En in deze hectische tijd merken veel mensen dat ze bewust tijd moeten nemen om vitaal en dicht bij zichzelf te zijn en blijven.

Hoe ziet de vitaliteitsweek eruit?
Je stapt in met je persoonlijke wens. Deze staat centraal in alles wat we gaan doen. Door je een week even terug te trekken, kun je de verbinding met je zelf en jouw kracht weer zuiver ervaren. Ontdaan van alle ruis en belastingen. Een zeer heilzame week voor het behandelen van (burn-out) klachten.
Je komt ontspannen, aanwezig, helder en vitaal terug.

Voor wie?
Voor mensen die op een holistische manier;

  • Contact willen hebben met zichzelf;
  • Vitaal, gezond in balans willen komen, blijven en zijn;
  • Hun totale potentieel willen inzetten waar wenselijk;
  • Meer willen weten over krachtige manieren om dit te bereiken.

De behoefte om te werken aan vitaliteit kan voortkomen uit verschillende soorten klachten. Enkele voorbeelden van klachten zijn stress, pijn, vermoeidheid en ziekte. Maar ook op emotioneel gebied zijn klachten te herkennen zoals boosheid, verdriet of angst. Ongezonde patronen als ongezond leven, werken, eten of roken worden doorbroken. Je leert blokkades herkennen en leert wat nodig is om deze blokkades op te heffen.

Kosten voor de scan zijn € 199,00. Reserveren, klik hier.

Begeleiding
Het programma wordt verzorgd door Humming Blue Whale. Je verblijf wordt verzorgd door Centrum voor Training en Verdieping De Zwanenhof. Je verblijft op een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet. We werken met een kleine groep in een rustige privé ruimte op het terrein. De begeleiding bestaat uit een voedingsschema, ontspanning en oefeningen, meditatie en coaching.

De vitaliteisweek is een maatwerk activiteit. Informeer naar de mogelijkheden (Chantal Leemkuil) of stuur een mailtje.