Trouwen

De mooiste dag ...
Trouwen... een moment om samen bij stil te staan. Waar kan dat beter dan in een ambiance waar het lijkt alsof ook de tijd heeft stilgestaan. De Zwanenhof herbergt reeds sinds 1927 een sfeer van inspiratie en gastvrijheid.

Elkaar het ja-woord geven in de prachtige oude kapel. Dit bijzondere moment vastleggen in de mooie kloostertuin met zijn speciale intieme hoekjes.... Het oude retraitehuis biedt de gelegenheid om in een spirituele omgeving het huwelijk te laten voltrekken.

Locatie
Als u de Zwanenhof kiest als trouwlocatie dan kiest u voor een bijzondere plek met een bijzondere sfeer en historie. De Zwanenhof is een officiële buiten trouwlocatie van de gemeente Borne. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor het sluiten van uw burgerlijk huwelijk in een unieke ambiance.
Wilt u een keer langs komen om de sfeer van de Zwanenhof persoonlijk te ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Zodra u besloten heeft om bij de Zwanenhof te trouwen, dan organiseren wij graag uw kennismakingsgesprek met de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Receptie
Zodra de plechtigheid voorbij is, kunt u samen met uw gasten proosten op het huwelijk. In één van de zalen van de Zwanenhof kunt u in een sfeervolle omgeving genieten van een stijlvolle receptie met overheerlijke hapjes en drankjes uit onze eigen keuken.
Desgewenst verzorgen wij voor u een uitgebreid feest-diner. Onze chef-kok heeft verschillende suggesties voor u uitgewerkt die u kunnen helpen bij het bepalen van het menu, maar we horen natuurlijk ook graag van u wat u en uw gasten lekker vinden. In overleg stellen we het menu samen, vanzelfsprekend begeleid door een keur van smaken uit onze wijnkelder.
De ruimte, drankjes en amuses bieden we u graag aan met alvast de felicitaties namens alle medewerkers van de Zwanenhof.

Een plek dus om bij stil te staan. Informeer naar onze mogelijkheden:
T  074 - 265 95 22 of mail naar acco.