Mediumschap 2015

In 2015 organiseert De Zwanenhof in samenwerking met Paul Jacobs, José Gosschalk en Nicole de Haas een gevarieerd en uniek programma aan trainingen waar vele facetten van het mediumschap beoefend kunnen worden.
Nieuw is een aanbod aan gespecialiseerde trainingen in bijvoorbeeld Trance, Demonstratie+Presentatie, Portret and Spirit Art, Filosofie en Trance Healing. Zo ontstaat de gelegenheid om je te specialiseren in een specifiek onderdeel van mediumschap.

Bijzonder in het aanbod is de Celebrity Week, waarin het gelukt is een internationaal vermaard team van trainers samen te stellen met Paul Jacobs, James van Praagh, Tony Stockwell, Mavis Pittilla en José Gosschalk.
Bij elke training wordt één van de trainers als inhoudelijke coördinator genoemd en programma-inhoudelijke vragen zullen aan deze trainer worden voorgelegd. De organisatie en inschrijving loopt via De Zwanenhof.
Bij elke training wordt ook het vereiste niveau aan ervaring met mediumschap genoemd: Beginners, intermediate, advanced en mixed levels. Bij twijfel over jouw eigen ervaringsniveau kun je contact opnemen om te overleggen.

De trainingen worden gegeven in De Zwanenhof te Zenderen. In dit prachtige authentieke gebouw met haar bijzondere kapel en mooie kloostertuin komen al sinds 1927 mensen voor rust, spiritualiteit en zingeving. Dat heeft het gemaakt tot een ‘Huis met een Ziel’. Een plek waar je even ‘thuiskomt’.

Download hier het totale aanbod 2015.