Mediumschap 2014

In 2014 organiseert De Zwanenhof in samenwerking met Paul Jacobs, de Academie voor Mediumschap (José Gosschalk) en met het Centrum voor Mediumschap en  Training (Nicole de Haas) een gevarieerd en uniek programma aan trainingen waar vele facetten van het mediumschap beoefend kunnen worden.

Binnen elke training, of het nu een kennismakingsweekend of een ‘specialized course’ is, zijn er groepen voor verschillende niveaus.
Aan het begin van de training word je na een korte intake ingedeeld in een groep die het beste bij jouw voorkeur en ervaring past. Een lesgroep bestaat uit 12 á 14 deelnemers.
Tijdens de week blijf je in principe in dezelfde groep en houd je dezelfde docent. De meditaties, lezingen en demonstraties worden in een grotere groep van meerdere lesgroepen tezamen verzorgd door wisselende docenten. Je kunt tijdens de training ook individuele sessies boeken bij de docenten.
Om de trainingen te volgen hoef je niet persé de ambitie te hebben een medium te worden. Deelnemen aan de trainingen brengt je dichter bij jouw eigen kracht en spirit en helpt je een (nog) completer mens te worden.

Engeland is de bakermat van het Spiritualisme. Nergens ter wereld is er zo veel kennis en ervaring met het mediumschap als daar. De docenten die in de trainingen les geven zijn mediums die op hoogstaand internationaal niveau werken en de meesten van hen werken al jaren als docent aan het befaamde Arthur Findlay College in Stansted. Zij dragen hun kennis graag tijdens deze trainingen uit in Nederland. De voertaal tijdens de trainingen is dan ook Engels.

De trainingen worden gegeven in De Zwanenhof te Zenderen. In dit prachtige authentieke gebouw met haar bijzondere kapel en mooie kloostertuin komen al sinds 1927 mensen voor rust, spiritualiteit en zingeving. Dat heeft het gemaakt tot een ‘Huis met een Ziel’. Een plek waar je even ‘thuiskomt’.

Download hier het totale aanbod Mediumschap 2014.