Spiritual Philosophy 2015

Spirituele filosofie is een rijk en divers systeem van denken dat nauw verbonden is met mediamieke verschijnselen. Het stelt ons in staat om fundamentele vragen over de aard van het universum en over onszelf te stellen: wat is de aard van de ziel? Wat betekent het om een zinvol leven te hebben? Overleeft de menselijke ziel de fysieke dood? Heeft het universum enige eenheid of doel? Deze vragen zijn belangrijk omdat we - door hier op een kritische manier over na te denken- beter kunnen begrijpen wie we zijn; wat ons helpt om een spiritueler, gevoeliger en rijker leven te leiden.
Deze vijfdaagse cursus zal dergelijke vragen onderzoeken en het zal het mediumschap in het middelpunt van spirituele filosofie plaatsen. Zodoende zal deze cursus je aan-moedigen en je uitdagen je eigen wereldbeeld en je eigen leven te onderzoeken. Het zal proberen je te leren hoe je kritisch filosofische vragen kunt benaderen en je laten ervaren hoe spirituele filosofie je leven kan verrijken. Door het verkennen van verschillende mediamieke en spirituele praktijken, zal de cursus benadrukken hoe persoonlijke en spirituele ervaringen onze filosofische gedachten kunnen vormgeven en verdiepen.
Filosofisch zijn betekent niet dat je academisch of intellectueel moet zijn. De cursus richt zich op het verkennen van de filosofie door middel van praktische oefeningen en groepsdiscussies die geschikt zijn voor alle niveaus van ervaring. Enthousiasme en een bereidheid om je ideeën te uiten en te delen met andere mensen zijn de enige dingen die je nodig hebt om een intrigerende, uitdagende en spiritueel verrijkende  week te hebben.
Elke dag zal beginnen met een korte presentatie die een kern filosofisch idee zal introduceren. De rest van de dag zal worden besteed aan het verkennen van deze ideeën door middel van praktische oefeningen, discussiegroepen en mediamieke oefeningen. Dit alles zal gebeuren in een ontspannen en veilige omgeving die je het vertrouwen zal geven om je spirituele-zelf te verkennen, je eigen mening en ideeën te uiten en de ideeën van andere mensen te onderzoeken op een open en ontspannen manier.
Wij kijken er naar uit je te helpen de spirituele filosofie te ontdekken en we weten dat dit een leuke, interessante en boeiende week zal zijn die je niet alleen in je mediamieke en spirituele ontplooiing zal helpen, maar ook in de manier waarop je de wereld bekijkt. Sterker nog, we hopen dat deze week je geest zal openen voor nieuwe ideeën en onderwerpen die jou zullen helpen om je eigen spiritualiteit te verkennen op een kritische, maar open manier.

U kunt hier de flyer downloaden.

Organisator: Andy Byng
Docenten: Andy Byng & Chris Drew
Niveau: beginners & gevorderden

Praktische informatie
• De training begint op zondagmiddag 16.30 uur en eindigt op vrijdagmiddag rond 16.00 uur;
• Geef bij de boeking aan welke kamer je voorkeur geniet. Voorkeur wordt op volgorde van aanmelding behandeld;
• Prijs A: incl. lunch, diner, koffie en thee. Prijs B, C en D: incl. overnachting, alle maaltijden, koffie en thee.

Klik hier voor de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

De prijzen zijn:

€ 595,-Basisprijs zonder overnachting
€ 615,-Op basis van een gedeelde 3-persoons kamer
€ 645,-Op basis van een 2-persoons kamer gedeeld met douche en toilet of een 1-persoons kamer zonder douche en toilet
€ 695,-Op basis van een 1-persoons kamer met douche en toilet

Geplande programma's

Dit programma betreft vrije inloop, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden