Demonstrating Mediumship

Deze cursus is voor degenen die al werkzaam zijn als Demonstratie Mediums of voor degenen die al plannen hebben om de volgende stap te maken naar publiek werken.
De organisatie van deze cursus is in handen van Chris Drew die meer dan 30 jaar ervaring heeft binnen de entertainment branche en hij maakt nu gebruik van zijn schat aan ervaring om studenten te helpen om hun eigen presentatievaardigheden te verbeteren. Hij wordt vergezeld door Andy Byng en Lynn Probert, twee van de UK’s beste mediums, die ook jarenlange ervaring hebben in het demonstreren van hun mediumschap in het openbaar, evenals in het lesgeven.
Het presenteren van professioneel en effectief mediumschap is van vitaal belang, want het zorgt ervoor dat je werk de grootst mogelijke impact heeft en helpt je om een vertrouwen en een goede verstandhouding met je publiek op te bouwen. Dat helpt dan weer bij het creëren van een goede energie om in te werken.
Tijdens de cursus zal er worden gekeken naar verschillende demonstratie stijlen -  rechtstreeks naar je ontvanger gaan of het openen van het contact naar het hele publiek - en de studenten krijgen de gelegenheid om beide stijlen te oefenen. Je leert hoe je beide stijlen kunt gebruiken en wanneer elke stijl het beste kan worden gebruikt.
We zullen ook kijken naar meer algemene presentatievaardigheden: stem projectie, hoe je jouw stem effectief kunt gebruiken; lichaamstaal, hoe je jezelf kunt presenteren in een meer positieve en zelfverzekerde manier, en vooral hoe je jouw eigen ‘individualiteit’ in je mediumschap kunt brengen.
We zullen kijken naar jouw mediumschap in het algemeen, geven praktische punten t.a.v. jouw bewijs en geven je opbouwende kritiek om je te helpen vooruit te komen. We zullen ook kijken naar mogelijkheden tot verbetering van jouw bewijs en naar het opbouwen van nauwere en meer solide contacten. Alles is erop gericht jouw mediumschap naar een hoger niveau te tillen.
Alle studenten krijgen de kans om voor publiek te demonstreren en zo te oefenen wat ze hebben geleerd. Chris, Andy en Lynn zullen er zijn om je te helpen en te begeleiden gedurende de demonstraties.
Dit is een leuke en inspannende training,  speciaal voor degenen die echt hun demonstratievaardigheden willen verbeteren, en die naar hoge normen streven voor hun publieke demonstraties.

U kunt hier de flyer downloaden.

Organisator: Chris Drew
Docenten: Chris Drew, Andy Byng & Lynn Probert
Niveau: (Enigszins) gevorderden

Praktische informatie
• De training begint op zondagmiddag 16.30 uur en eindigt op vrijdagmiddag rond 16.00 uur;
• Geef bij de boeking aan welke kamer je voorkeur geniet. Voorkeur wordt op volgorde van aanmelding behandeld;
• Prijs A: incl. lunch, diner, koffie en thee. Prijs B, C en D: incl. overnachting, alle maaltijden, koffie en thee.

Klik hier voor de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

De prijzen zijn:

€ 595,-Basisprijs zonder overnachting
€ 615,-Op basis van een gedeelde 3-persoons kamer
€ 645,-Op basis van een 2-persoons kamer gedeeld met douche en toilet of een 1-persoons kamer zonder douche en toilet
€ 695,-Op basis van een 1-persoons kamer met douche en toilet

Geplande programma's

Dit programma betreft vrije inloop, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden