Open dagen Mediumschap 2015

Wil je een dagje kennismaken met vele facetten van mediumschap en healing? Dat kan. Op 29 en 30 augustus zijn er bij De Zwanenhof open mediumschap-dagen. Achttien mediums, van wie velen verbonden zijn aan het beroemde Arthur Findlay College in Stansted, verzorgen een doorlopend programma met demonstraties, healings, lezingen en privé-consulten. Dit alles in de prachtige oude Kapel en de sfeervolle ruimtes van De Zwanenhof. Een ideale gelegenheid om zowel met het mediumschap als met de verschillende mediums kennis te maken!!!
Voor 25,- entree kun je de gehele dag de demonstraties bijwonen, waarbij contact gemaakt wordt met overleden dierbaren. Je kunt tijdens lezingen meer te weten komen over verschillende facetten van het mediumschap. Doorlopend is er de gelegenheid om een healing te krijgen. Wil je je thuis verder verdiepen na deze dagen?
In de boekwinkel vind je boeken over mediumschap en meditatie CD’s die je helpen bij verdere verdieping en ontwikkeling. Er is uitgebreide informatie over de cursussen en opleidingsmogelijkheden op het gebied van mediamieke en intuïtieve ontwikkeling.
Er zijn enkele Nederlandstalige mediums aanwezig voor de privéconsulten. Verder is het programma grotendeels in het Engels.

Extra’s
• Inschrijven privéconsult (sitting/reading van 20 minuten) | € 35,-
• Lezen aurafoto | € 45,-.
• Maken van een tekening van een overleden dierbare, psychic art (30 min) | € 50,-
De sittings kunnen alleen ter plekke worden geboekt en tegen contante betaling. Vol is vol.

Overnachten en meer
Kom je van ver dan kun je de vrijdagavond en/of de zaterdagavond overnachten. Ook kun je je opgeven voor een lunch op zaterdag of zondag of een diner op vrijdag of zaterdag. Mocht je willen overnachten, lunchen of dineren dan is dat ook mogelijk. In de prachtige kloostertuin staat een stand waar gedurende de hele dag heerlijke snacks verkrijgbaar zijn.

Kortom, een dag om lekker in de mooie sfeervolle omgeving van De Zwanenhof rond te snuffelen in het vele wat het mediumschap te bieden heeft.

Prijzen

De prijzen zijn:

€ 25,-Entree
€ 9,50Lunch
€ 17,50Diner
€ 55,-Overnachting

Geplande programma's

Dit programma betreft vrije inloop, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden